Lantul de cafenele Narcoffee Roasters se extinde

150.000 de euro – este suma pe care au investit-o Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si Dan Isai, fondatorul Salad Box pentru a deschide doua locatii noi Narcoffee Roasters in Capitala.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 14 Noiembrie 2018

Acestia anticipeaza peste 34.000 de clienti in primele 6 luni de activitate, in cazul ambelor locații, cifra pe care intentioneaza sa o dubleze pana la împlinirea unui an de la inaugurarea celor doua cafenele.

„Credem cu tarie ca cele doua locatii noi vin in completarea nevoilor potentialilor clienti intr-un mod cat mai eficient. Ne-am indreptat atentia catre Bulevardul Magheru deoarece face parte din zona centrala, considerata mai hip si cool, unde vin multi artisti si mai ales, pasionati de cafea. Deopotriva, cea de-a doua locatie, deschisa la parterul Avantgarde Office Building, se pozitioneaza intr-o zona de birouri cu clienti care sunt in cautare de cafea si mancare de inalta calitate”, a explicat Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Odata cu aceste doua noi deschideri, numarul unitatilor Narcoffee Roasters din Capitala a ajuns la trei locatii.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de catre doi dintre cei mai importanti oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu si Dan Isai.