Restaurantul Nuba isi deschide o noua locatie in Mamaia Nord

Nuba, una dintre cele mai exclusiviste locatii din Capitala, ajunge incepand cu aceasta vara si pe litoral. Localul, care va fi situat in zona de nord a statiunii Mamaia si se va numi Nuba Beach Club, va fi inaugurat in weekendul de 1 Mai.

Scris de Ramona Dascalu, Miercuri, 18 Aprilie 2018

Conceptul Nuba este format in prezent din doua restaurante care se transforma in cluburi la lasarea noptii. Unul dintre acestea este Nuba Summer Vibes, deschis in 2016 pe malul lacului Herastrau, iar celalalt, din strada Gafencu, este cunoscut ca locatia de iarna. Acestora, li se aduaga si Nuba Cafe, deschisa anul trecut.

Investiţia in cele doua restaurante a fost de 900.000 de euro si conceptul de restaurant-club e apreciat de cei care ii calca pragul. Meniul aduce o combinatie de asian fusion cu influente direct din Peru si poate fi definit ca “light gourmet”. Cea de-a treia locatie, de tip cafenea, a fost deschisa in 2017, cu o investitie de 300.000 de euro.

Clientii Nuba au intre 25 si 45 de ani, venituri peste medie, studii superioare, la care se adauga „gusturile culinare si asteptarile ridicate in ce priveste serviciile din tara si din strainatate“, potrivit reprezentantilor companiei.