S-a lansat platforma online dedicata start-up-urilor ce ofera servicii in industria ospitalitatii

www.hospitality-startup.eu – este platforma online dedicata start-up-urilor care ofera produse si servicii firmelor din industria ospitalitatii.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 09 Ianuarie 2019

Lansata de catre HOTREC, asociatia hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor si stabilimentelor similare din Europa, platforma permite start-urilor sa-si ofere date despre locatie si zona de activitate.

 „Aceasta platforma este menita sa faciliteze intalnirea ofertei (start-up-urile care ofera servicii afacerilor din industria ospitalitatii) si a cererii (firmele din industria ospitalitatii aflate in cautare de idei si parteneri pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta)”, se arata intr-un comunicat emis de HOTREC.

Potrivit reprezentantilor asociatiei, initiative are drept scop sprijinul oferit start-up-urilor mici pentru a-si promova solutiile pe piata europeana, devenind astfel mai vizibile pentru companiile ce activeaza in industria ospitalitatii europene.

HOTREC este asociatia umbrela a hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor si stabilimentelor similare din Europa, care reuneste 43 de asociatii nationale din 30 de tari.