Young Chef – competitie de gatit pentru tinerii pasionati de gastronomie

Tinerii pasionati de gatit isi pot incerca norocul in cadrul Young Chef, concurs de retete pentru ready meal. Competitia se va desfasura in zilele de 18 si 19 mai 2018, in pavilionul B2 Romexpo Bucuresti, in cadrul targului Pack Expo 2018.

Scris de Ramona Dascalu, Luni, 16 Aprilie 2018

Concursul are ca scop promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucatari (pasionați sau profesionisti), din ingrediente proaspete ti de calitate.

YOUNG  CHEF, concurs de retete pentru ready meal, este o competiție care recompenseaza cele mai bune idei de retete si ingeniozitatea folosirii ingredientelor culinare sn realizarea de meniuri ready-meal, avand ca scop constientizarea utilizarii unor ingrediente proaspete si de calitate sn realizarea unor produse gata de consum “ready meal” atât la birou, cat si acasa”, se arata in regulamentul concursului.  

Tinerii bucatari, fie ei pasionati sau profesionisti, vor gati la fata locului folosind ingrediente proaspete si de calitate furnizate de Angst. Cele mai bune idei de retete, dar si ingeniozitatea folosirii lor vor fi rasplatite. Concurentii inscrisi trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani si vor fi indemnati sa creeze o reteta cat mai originala si variata ca ingrediente. In acelasi timp trebuie sa aiba un pret decent si sa fie usor de ambalat si portionat, dar si sa isi pastreze gustul o zi sau doua dupa preparare.

Membrii juriului YOUNG CHEF sunt Chef Sorin Bontea - presedintele juriului si cel care va face preselectia lucrarilor ce vor intra in semifinala concursului, Sorin Minea (director general Angst, compania - partener al concursului) si Chef Ioan Cristian Terb (Executive Chef la Energiea si castigatorul primei editii “Chefi la cutite”).

Pack Expo 2018, expozitia dedicata industriei de ambalare si solutiilor de ambalare organizata de Euroexpo Fairs si Romexpo, are loc intre 16 si 19 mai, in Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, Bucuresti.