GastroPan 2018: Preparate traditionale romanesti si sculpturi culinare

In perioada 19-22 aprilie 2018, la Targu Mures se va desfasura cea de-a X – a editie a expozitiei internationale GastroPan.

Scris de Agro Food, Luni, 15 Ianuarie 2018

In perioada 19-22 aprilie 2018, la Targu Mures se va desfasura cea de-a X – a editie a expozitiei internationale GastroPan.


Potrivit organizatorilor, in cadrul acesteia cei mai talentati bucatari din Romania se vor intrece la categoriile sectiunii gastronomie a concursurilor.

Sectiunea Gastronomie a concursurilor GastroPan cuprinde doua categorii: Platouri culinare reci (in care se poate concura individual sau in echipa) si Sculptura in legume si fructe. In cadrul primei categorii, concurentii vor avea sarcina de a pregati un platou festiv, un preparat traditional romanesc si un desert de restaurant, iar concurentii cu un spirit artistic mai dezvoltat isi pot intrece talentele la categoria Sculptura in legume si fructe, unde vor trebuie sa prezinta o piesa cu tematica „Timpul”.

Bucatarii romani interesati sunt asteptati sa concureze pentru premiile anului, termenul limita pentru inscriere fiind 15 martie 2018.

GastroPan este cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa si va avea loc la Complexul Expo Imperial Inn din Targu Mures. 

Cea de-a zecea edi?ie a GastroPan este o expozitie tip B2B, care va aduce impreuna sute de furnizori din intreaga lume si zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialisti din domeniile brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentatie publica, cafea, gastronomie si HoReCa.