Agricultura

Fermierii au depus, din 1 martie si pana in prezent, un numar de 79.393 cereri pentru plata subventiilor, pentru o suprafata de 221.301 hectare, in cadrul campaniei pe anul 2018, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


„Waterloo Boy” a fost primul tractor produs de John Deere. La acea vreme, de la idee si pana la proiectarea efectiva a tractorului compania a avut nevoie de o perioada de 6 ani, destul de putin, daca ne gandim ca „actiunea” se desfasoara la inceputul anilor 1900, cand tehnica si tehnologia agricola se aflau la inceput.


DEKALB® a lansat in Romania platforma digitala SMART. Aceasta vine in ajutorul fermierilor cu o serie de solutii inovatoare pentru cresterea productiei de porumb pe aceeasi suprafata.


Vicepresedintele Asociatiei Fermierilor din Maramures, Ioan Pop sustine ca fermierii din judetul Maramures vor investi anul acesta peste 30.000 de euro in utilaje si tehnologii.


Conform datelor Institutului National de Statistica (INS), produsul intern brut al Romaniei a crescut cu 8,8% pe serie bruta si cu 8,6% in serie ajustata in trimestrul trei al anului trecut fata de perioada similara din 2016.


Pagina 1 din 38

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest