Alimente

In primele noua luni din 2017, tara noastra a importat din tarile intra si extracomunitare o cantitate de 56.021 tone de pesti, crustacee si moluste, in crestere cu 5,4% fara de aceeasi perioada din 2016, arata datele Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).


Ouale, untul si fructele proaspete sunt marfurile alimentare care s-au scumpit cel mai mult in decembrie 2017 fata de luna anterioara din acelasi an.


Lactalis, cea mai mare companie de produse lactate din lume, a rechemat saptamana trecuta peste 600 de doze de formule de lapte praf, fabricate la unitatea sa din Craon, in vestul Frantei, dupa ce autoritatile au cerut retragerea a cinci noi loturi de pe piata, din cauza riscului contaminarii cu salmonella.


Oficialii francezi de la Lactalis au decis sa inchida fabrica din judetul Constanta si sa mute productia in Suceava, mai exact in localitatea Campulung Moldovenesc.


19 – 22 aprilie 2018 -  este perioada in care se va desfasura unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa: GastroPan 2018.


Pagina 1 din 28

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest