Targul International Indagra Food&Carnexpo si-a deschis azi portile

Targul International Indagra Food&Carnexpo si-a deschis azi portile

Publicat în Noutati Scris de  Octombrie 25 2017 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Peste 530 de companii din 24 de tari participa la editia din acest an a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - INDAGRA 2017, cea mai importanta manifestare cu profil agricol, organizata anual in Romania.

Potrivit organizatorilor, numarul firmelor inscrise este in crestere cu peste 4% fata de 2016, fiind asteptati la actuala editie peste 66.000 de vizitatori. Tarile care si-au anuntat prezenta la cel mai mare targ agricol din tara sunt cele recunoscute pentru puterea detinuta pe pietele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Indagra 2017 beneficiaza de participarea oficiala internationala a Frantei si Turciei si de participari de grup din partea Greciei si Olandei.

Targul reprezinta cel mai important eveniment romanesc cu caracter agricol, numarul mare de expozanti, ofertele acestora si activitatile conexe din cadrul lui demonstrand potentialul si capacitatea producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a aduce pe piata produse si echipamente moderne, in scopul de a creste performantele si profitul in: cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie.

Echipa AgroFood „si-a intrat deja în pâine” încă de la prima oră a primei zile, cu interviuri, discuții participări la conferințe și prezentări pentru a oferi cititorilor săi informații de ultimă oră. 

Va asteptam sa ne vizitati la standul din pavilionul central al Romexpo, nivel 4.50, sector D, stand D 200-208.

Targul de agricultura este deschis la Romexpo, in perioada 25 — 28 octombrie 2017, intre orele 10:00-18:.00, iar in ultima zi, 29 octombrie 2017, intre 10:00-16:00. Biletul de intrare pentru adulti si studenti este de 20 de lei/zi.

Organizatorii precizeaza ca editia precedenta a Indagra a stabilit noi recorduri: 515 de companii expozante din 22 de tari, o suprafata expozitionala de 32.428 metri patrati, 64.800 vizitatori, Pavilion National al Frantei, participari de grup din Italia, Olanda, Grecia si Turcia si un gradul de internationalizare de 32%.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest