Silviu Zetea: „2018 va fi anul diversificarii gamei de distilate”

Silviu Zetea: „2018 va fi anul diversificarii gamei de distilate”

Bauturi Vineri, 12 Ianuarie 2018 12:09 dimensiune font scade mărime font creşte dimensiunea fontului 0

Compania Zetea, celebrul producator din zona Transilvaniei de bauturi naturale distilate din fructe, se pregateste in forta pentru a-si diversifica gama de distilate inclusiv din punct de vedere al concentratiei alcoolice.

 „In 2018, vom diversifica gama de lichioruri si vom incerca noi produse ca urmare a unor studii de cercetare. Cele mai cautate produse ale noastre in perioada sarbatorilor de iarna in 2017 au fost: Tuica Zetea de Transilvania si Palinca de Ardeal Zetea. Spre satisfactia noastra si gama de lichioruri nou introduse, respectiv Lichiorul de Coacaze, Lichiorul de Visine s-au numarat printre cele mai apreciate produse de catre consumator”, a declarat in exclusivitate pentru revista AgroFood, Silviu Zetea, presedintele companiei.

Potrivit acestuia, volumul vanzarilor inregistrate in luna decembrie 2017 se afla pe trendul asteptat, in crestere in raport cu cel inregistrat in aceeasi luna a anului 2016.

Dupa revolutia din 1989, Silviu Zetea, presedintele Zetea a reorganizat activitatea companiei de a produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct. In anul 2001, Tuica Zetea de Transilvania a obtinut distinctia „Medalia de Argint” la concursul mondial de la Bruxelles. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest