Laura Cioba


Apogeum, Gama Cuvee Nicolae si Cuvee Dolette, precum si Mosia de la Tohani – Special Reserve au fost alegerile principale ale consumatorilor Tohani Romania in perioada sarbatorilor de iarna.


„Fair & Gut” este numele noului brand privat lansat de catre discounterii germani Aldi Nord si Aldi Süd.  


Peste 41 de miliarde de euro este suma prin care Italia a stabilit anul trecut un nou record in ceea ce priveste exporturile de produse gastronomice.


Subventia acordata fermierilor din bugetul national pentru culturile amplasate pe teren arabil in anul de cerere 2017 a fost stabilita la 16,0078 de euro/hectar, plafonul total alocat acestui sprijin - Ajutorul National Tranzitoriu (ANT1) - fiind de 110,89 de milioane de euro, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


Din 15 ianuarie, compania Agricola Magazine are o noua conducere executiva.


Dupa ce in ultimul deceniu a cumparat trei jucatori mari din industria lactatelor – La Dorna, Albalact si Covalact, Lactalis inchide pana la finalul lunii februarie fabrica Dorna din satul Mihail Kogalniceanu, activitatea va fi mutata intr-o alta unitate a grupului.


Importurile de cafea, ceai si mirodenii au scazut cu 2,3% in primele noua luni din 2017 pana la o cantitate de 41.784 tone comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit balantei comerciale cu produse agroalimentare.Binecunoscutul brand „Diamant” dispare, dupa ce una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se va inchide.


Pagina 1 din 44

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest