Horeca

Cu un capital 100% romanesc, grupul de firme Presage/Micro Food Company a investit suma de 130.000 de euro in prima fabrica locala de clatite ready made.


Piata hoteliera din Romania a fost, in 2017, a doua cea mai atractiva din regiune, dupa Polonia, in ceea ce priveste sectorul de tranzactii, in urma a doua vanzari majore, cu o valoare cumulata de 183 de milioane de euro, arata o analiza realizata de o companie internationala de consultanta imobiliara. 

Cele doua tranzactii majore care au adus Romania in atentia investitorilor din domeniu au fost vanzarea complexului Radisson Blu din Bucuresti si a Hotelului Vienna House Easy Airport (fostul Angelo Otopeni). 

Bucurestiul ramane in continuare o destinatie preponderent de business, fapt reliefat si de durata medie de sedere in hotelurile din oras, de doar 1,63 zile, indicator aflat la un nivel comparabil pietei hoteliere din Varsovia.


In perioada 7-9 februarie 2018, in Ungaria, la Centrul Expozitional HUNGEXPO se va desfasura expozitia internationala destinata domeniului alimentar, sectorului HoReCa, de panificatie, patiserie si cofetarie, domeniul hotelier, al alimentatiei publice dar si ambalajelor, Sirha Budapest.


Reprezentantii lantului de restaurante Subway intentioneaza sa deschida zece unitati noi in 2018, respectiv cinci in Bucuresti, iar celelalte cinci in orasele Bistrita, Craiova, Targu Mures, Galati si Bacau.


Pagina 1 din 6

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  Pioneer

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest