Zootehnie

Numarul ovinelor si caprinelor sacrificate in abatoare a crescut cu 28,9% in noiembrie 2017, comparativ cu noiembrie 2016, arata datele INS.


Cota de pescuit la calcan din Marea Neagra pentru Bulgaria si Romania a fost majorata pentru prima data de la aderarea celor doua state la UE, iar in 2018 aceasta cota va fi de 114 tone, cu 32% mai mare decat actuala limita, a informat marti Ministerul Agriculturii din Bulgaria, transmite BTA.


Compania Cris-Tim (unul dintre marii producatori de mezeluri), deținuta de familia Timis, anunta ca a finalizat achizitia unitatii de productie a carnii procesate Diavist din comuna Magureni, Judetul Prahova, companie inființata de familia Cord.


Conform datelor oferite de Institutul National de Statistica (INS), numarul bovinelor sacrificate a crescut cu 33% in luna octombrie 2017, comparativ cu luna septembrie.


Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia (Rosselkhoznadzor) a anuntat miercuri ridicarea restrictiilor privind importurile de porci si produse pe baza de carne de porc din Uniunea Europeana, care fusesera impuse dupa descoperirea unui focar de pesta porcina africana (ASVF), transmite RIA Novosti.


Pagina 1 din 13

Revista Curenta

af10

 

Save

Save

Save

Save

  unnamed

  aisr

Abonare Newsletter

Daca doresti sa primiesti stirile si noutatile din Agricultura, Alimentatie, Zootehnie, Bauturi te rugam sa te abonezi la newsletter-ul nostru !!!!
Pentru asta este nevoie doar sa introduci datele tale in formularul de mai jos:

FaceBook FanBox

Ne gasesti si pe Pinterest