#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Avicarvil promoveaza “La Provincia” - gustul autentic de pui de tara

Avicarvil, companie care isi vinde produsele de pasare sub cunoscutul brand “La Provincia” participa la editia din acest an a expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO, desfasurata in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 22 August 2019

In ultimii ani, sectorul carnii de pasare din Romania a castigat tot mai mult teren la export, avand o imagine tot mai buna, sustine Virgil Ciausoiu, director comercial Avicarvil. “Carnea de pasare e apreciata atat in Marea Britanie, Franta, Grecia, chiar si Bulgaria. Sunt companii, din primii trei lideri din Romania care in Bulgaria detin cam aceeasi pozitie. Marea problema referitoare la exporturi este pretul. Carnea nu este un produs cu care sa creezi un brand foarte usor. Este greu sa o promovezi. La export, in 51% din cazuri conteaza pretul. Daca ne uitam cine valorifica cel mai bine carnea de pasare in Europa, nu este surprinzator sa constatam ca pretul cel mai bun se obtine in Finlanda”, a declarat pentru jurnalistii de la revista INDUSTRIA CARNII.RO

El a punctat si faptul ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va aduce cu sine taxe vamale uriase, ceea ce inseamna ca exportul in aceasta situatie se va scumpi. In plus, controalele sanitar veterinare care vor fi impuse vor pune si acestea presiune pe preturi.

Carnea de pui “La Provincia” provine de la pui hraniti cu cele mai bune cereale furnizate printr-o agricultura proprie si responsabila. “La Provincia” este o marca 100% romanesca, reprezentand un jucator important pe segmentul agroalimentar din Romania.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie organizata de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS, se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro