#coronavirus: Eisberg Romania isi continua productia si nu face reduceri de personal

Producatorul roman de salate convenience, Eisberg Romania anunta ca isi continua productia si livrarile la capacitatea obisnuita si nu vor fi operate schimbari de personal in perioada imediat urmatoare.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 26 Martie 2020

"Nu inregistram probleme logistice ori de personal si nici in ceea ce priveste substantele dezinfectante. Acestea fac parte din procesul nostru de productie in mod normal, avem o regula interna privind stocarea de substante de curatare pentru trei luni - de aceea suntem acoperiti din punct de vedere al respectarii unei igiene stricte. Nu folosim absolut niciun fel de aditiv, conservant sau vreo alta metoda de pastrare sau de prelungire a termenului de viata al plantelor, cu exceptia controlului riguros al temperaturii pe tot lantul frigorific. Dat fiind faptul ca, in mod normal, stocurile noastre sunt pe drum speram sa nu avem discontinuitati pe lantul de aprovizionare cu materii prime", a declarat Lucian Trofin, directorul general Eisberg Romania.

Acesta a precizat ca nu vor fi operate schimbari de personal in perioada imediat urmatoare.

"Obiectivul nostru pe termen scurt si mediu este de a ne folosi absolut toate resursele, astfel incat sa plecam cu salariile intregi acasa. In afara scopului ca produsele noastre sa se afle in rafturile magazinelor si, de aici, in farfuriile consumatorilor este vital pentru noi ca angajatii sa aiba confortul psihic si economic atat de necesar intr-un astfel de moment", a mai spus directorul general Eisberg Romania.

In 2019, compania, care a realizat o cifra de afaceri de 12 milioane euro si a demarat o investitie in extinderea spatiului de productie si retehnologizare, in valoare de 5 milioane euro, investitie care va fi finalizata in cursul acestui an.

Eisberg Romania, divizia romaneasca a grupului Bell Food, are sediul in comuna ilfoveana Cernica.