#coronavirus: Maspex doneaza mii de baxuri cu apa, sucuri si biscuiti catre spitale

Peste 200.000 de produse de la Maspex Romania, insemnand mii de baxuri cu apa plata, sucuri, biscuiti ajung la Institutul Victor Babes si Spitalul Colentina din Bucuresti, Spitalul de Boli Infectioase si Spitalul Judetean din Timisoara, precum si la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 26 Martie 2020

In contextul actual al pandemiei declansate de noul coronavirus, Maspex Romania considera deosebit de importante solidaritatea in lupta pentru combaterea epidemiei si implicarea in actiuni de responsabilitate sociala. Astfel, compania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale.

„Produsele sunt destinate medicilor, asistentilor si personalului medical, carora le multumim si le suntem recunoscatori pentru efortul extraordinar pe care il depun in fiecare moment. Apreciem mult implicarea si curajul pe care il au in lupta pentru supravietuire a fiecarui pacient in parte. Nu uitam ca se expun si ei unui risc foarte mare de a contracta virusul, nu uitam ca au multe ore de somn lipsa, dedicate sanatatii noastre. Trebuie sa fim solidari pentru a depasi aceasta perioada cu totul noua pentru noi toti si sa oferim sprijin logistic si moral pentru intreg personalul medical. Sunt sprijinul nostru vital in aceste momente, avem nevoie de ei. Le suntem alaturi”, se arata intr-un comunicat de presa transmis redactiei AgroFood.Ro

Produsele vor ajunge si la pacientii aflati in carantina in spitalele mentionate.

Maspex Romania sprijina totodata comunitatile in care isi desfasoara activitatea, acordand ajutor Spitalului orasenesc din Valenii de Munte si Spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel incat personalul medical de aici sa beneficieze de echipamente de protectie, produse si apa.

Compania a implementat proceduri stricte pentru siguranta angajatilor si a intregului proces de productie, iar, in prezent, toate fabricile Maspex Romania functioneaza continuu si furnizeaza in mod constant produse alimentare magazinelor.

Cu o experienţa de 24 de ani pe piata romaneasca şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producatori din tara pentru categoriile sucuri, nectaruri si bauturi racoritoare, produse instant, snacksuri dulci si sarate, paste fainoase, apa minerala naturala si apa de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).