#coronavirus: cora a instituit limita de cumparaturi pentru anumite produse

Retailerul cora Romania anunta ca nu a luat masura rationalizarii produselor si ca a instituit pentru unele produse o limita "rezonabila" pentru a descuraja specula si a asigura marfa la raft cat mai mult timp.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 19 Martie 2020

"Nu rationalizam, luam masuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai cautate produse. Punctual, in unele magazine am instituit o limita rezonabila, chiar generoasa, pentru unele produse, masura luata doar pentru a descuraja specula si pentru a asigura cat mai mult timp marfa la raft, pentru cat mai multi clienti. Solidaritatea si cumpatarea sunt esentiale in aceste zile si ii rugam din nou pe clienti sa cumpere chibzuit, cu gandul ca ne gasesc aici si maine si ca noi facem eforturi neincetate pentru a asigura continuitatea aprovizionarii magazinelor cora din toata tara", precizeaza reprezentantii companiei intr-un comunicat.

Acestia fac apel la familii, ca urmare a recomandarilor autoritatilor, sa trimita un singur membru la cumparaturi, pentru a evita aglomerarea, iar in magazin sa respecte indicatiile privind pastrarea distantei de cel putin 1,5 metri, astfel incat sa fie redus riscul imbolnavirii.