Agroland deschide al doilea magazin de tip Mega in Bucuresti

Agroland deschide al doilea magazin de tip Mega in Bucuresti, acesta fiind cea de-a sasea unitate de acest tip deschisa de companie in 2021, la nivel national, a anuntat compania.

Scris de Agro Food, Miercuri, 19 Mai 2021
'Grupul Agroland (indice bursier AG) continua strategia de consolidare a pozitiei din Bucuresti si zonele limitrofe prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din capitala. Agroland Mega Bucuresti 2 a fost deschis ca urmare a unei investitii de 200.000 euro, fara stocuri, si este situat la intersectia dintre Soseaua de Centura si Soseaua Bucuresti-Targoviste, langa Pasajul Mogosoaia', se mentioneaza in comunicat.
 
Totodata, reprezentantii Agroland estimeaza ca, pana la finele lui 2021, noul magazin va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane.
 
Agroland Mega Bucuresti 2 este cea de-a sasea unitate de acest tip deschisa de companie in 2021, la nivel national, urmand inaugurarilor din Afumati, Craiova, Sfantu Gheorghe, Vaslui si Targu Secuiesc.
 
Potrivit sursei citate, conceptul a fost lansat in urma cu patru ani, este unic in tara si vizeaza un segment al populatiei care simtea nevoia unui supermarket cu produse pentru gradina, ingrijirea animalelor de companie si hobby farming. Magazinele Mega au o suprafata mai mare cu 300% decat magazinele Agroland traditionale si o oferta foarte diversificata.
 
Agroland Mega Bucuresti 2 se afla pe Strada Bucuresti - Targoviste nr. 50 si ocupa o suprafata de 500 mp in incinta parcului comercial Prima Shops, unde se invecineaza cu supermarketurile Kaufland si Lidl, precum si magazinul Pepco.
 
Clientii vor avea la dispozitie 3.500 de produse, respectiv produse pentru gradina, printre care material saditor, fertilizanti si echipamente pentru intretinere; produse destinate animalelor de companie, de la hrana, la suplimente, jucarii si diferite accesorii; produse pentru hobby farming, precum si alte produse utile in casa si gospodarie.
 
'Ne-am propus ca 2021 sa fie anul Mega, atat din perspectiva importantei realizarilor cat si a numarului de inaugurari ale acestui tip de unitati. Vrem sa ajungem la clientii nostri din toate marile orase ale tarii si avem ca tinta periferiile si comunitatile din proximitatea aglomerarilor urbane, unde exista densitate ridicata a populatiei si cartiere de case. Mogosoaia este, din aceste puncte de vedere, ideala pentru Agroland Mega si sunt convins ca oamenii care locuiesc in zona vor fi foarte bucurosi ca am venit atat de aproape de ei', a declarat Horia Cardos, fondator si Director General al retelei Agroland.
 
Odata cu aceasta inaugurare, reteaua de magazine Mega a Agroland a ajuns la 12 unitati. Potrivit lui Horia Cardos, planurile de dezvoltare pentru 2021 includ continuarea extinderii atat in proximitatea Bucurestiului, in Bolintin Deal, cat si in restul tarii.
 
Astfel, la nivel national, sunt programate inca doua deschideri in Moldova, la Barlad si Iasi, precum si alte doua in Oltenia, la Bals si Caracal. De asemenea, in toamna se pregateste inaugurarea primului Agroland Mega din Sibiu.
 
Agroland este cea mai mare retea de magazine cu produse pentru gardening, pet care si hobby farming din Romania, are capital 100% romanesc si a fost fondata in 1997, la Timisoara, de catre antreprenorul Horia Cardos. In prezent, reteaua Agroland are peste 250 de unitati, localizate in 29 de judete, si peste 2.200.000 de clienti an.
 
Printre produsele comercializate se afla: produse pentru gradinarit - seminte, material saditor, fertilizanti, echipamente, hrana si accesorii pentru animale de companie, precum si pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici si medii, - si hrana si accesorii pentru animale de companie. Grupul Agroland a inregistrat o cifra de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, si are peste 300 de angajati.