Antena TV Group a lansat EatZZ, o platforma in sprijinul HoReCa

In poate cea mai grea perioada pe care a traversat-o vreodata domeniul HoReCa, Antena TV Group lanseaza EatZZ, o noua platforma menita sa creeze un spirit de comunitate.

Scris de Agro Food, Marti, 06 Aprilie 2021
Sub sloganul “Unul pentru altul”, trustul media le aduce utilizatorilor EatZZ - prima aplicatie de food delivery din Romania ce ofera restaurantelor nu numai o noua platforma prin care sa isi vanda produsele, ci le aduce impreuna, intr-o comunitate ghidata de aceleasi valori.
 
Fara intermediari, oferind mai multa siguranta si comisioane mai mici, EatZZ, cea mai noua platforma online a grupului indeamna utilizatorii sa se sprijine unul pe celalalt, pune accent pe respect, pasiune si suport reciproc si incurajeaza competitia sanatoasa.
 
De la preparate traditionale, cu specific romanesc, la bucatariile internationale europene si nu numai, EatZZ le propune utilizatorilor o gama variata de optiuni pentru mic dejun, pranz, cina si “orice pofta exista intre ele”, dupa cum spun chiar ei.
 
”Ideea aplicatiei EatZZ a pornit de la cateva discutii cu parteneri, prieteni, cunostinte, oameni din HoReCa, pe care pandemia i-a pus in situatia de a se reinventa rapid si de a-si regandi pozitiile in structurile lor, pentru a-si putea pastra angajatii. Intr-un asemenea moment a luat nastere EatZZ - prima aplicatie de food delivery din Romania ce aduce la un loc restaurante care incurajeaza nu doar obiceiuri alimentare echilibrate, ci si competitia sanatoasa! Asadar, in premiera, chef bucatari de renume isi pun pe masa nu doar cutitele, ci si recomandarile lor personale, gata sa isi sprijine competitia intr-o perioada atat de dificila pentru intreaga industrie.”, a declarat Mihai Ionita, CEO Antena TV Group.
 
In curand, matinalii de la Neatza cu Razvan si Dani vor pune fata in fata, intr-o noua rubrica a emisiunii, oameni din diverse domenii, aflati in competitie directa unul cu celalalt, dar dornici sa demonstreze ca oricine poate fi sprijin pentru celalalt intr-o perioada grea.
 
EatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucuresteni in App Store si Google Play, dar si pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma isi propune ca in viitor sã ajunga in cat mai multe zone din tara.