Bayer a numit-o pe Ana Gheorghiu in functia de Public Affairs, Science and Sustainability Lead

Ana Gheorghiu a preluat functia de Public Affairs, Science and Sustainability Lead pentru Bayer Romania, Bulgaria si Republica Moldova, la finalul lunii cctombrie, devenind parte a echipei de conducere a diviziei Crop Science.

Scris de Agro Food, Joi, 05 Noiembrie 2020
Pentru noul sau rol, Ana Gheorghiu isi propune sa construiasca o retea solida de dialog cu partenerii Bayer – autoritati, asociatii, institute de cercetare si dezvoltare si media, pentru a oferi cele mai bune solutii fermierilor, consumatorilor si pacientilor.

 

“Imi doresc ca actiunile mele din acest nou rol sa reflecte valorile brandului Bayer de seriozitate, incredere si calitate. In plus, intentionez sa contribui la integrarea initiativelor de sustenabilitate in strategia si operatiunile grupului nostru de tari, aliniindu-ne astfel la Strategia de dezvoltare durabila a Natiunilor Unite. Nu in ultimul rand, atentia mea se va indrepta catre proiectele Bayer de responsabilitate sociala corporativa, fiind convinsa ca implicarea activa in comunitatea locala aduce reale beneficii”, a declarat Ana Gheorghiu.

 

Ana Gheorghiu s-a alaturat companiei Bayer in 2015, ca Agricultural Policy si Stakeholder Affairs Manager. Principalele ei atributii au fost reprezentate de gestionarea, planificarea si promovarea relatiilor guvernamentale si actiunilor de advocacy in cadrul diviziei Crop Science a companiei Bayer. A mentinut comunicarea cu autoritatile europene si nationale, deputatii europeni, fermierii, distribuitorii, asociatiile industriale, apicultorii, ONG-urile.

 

“Sunt onorata si entuziasmata sa fac parte din echipa Bayer, o companie prestigioasa, cu o istorie de peste 150 ani in domeniile sanatatii si agriculturii. In fiecare dintre diviziile Bayer oferim un portofoliu de produse inovative si contribuim la gasirea de solutii pentru unele dintre cele mai mari provocari ale timpurilor noastre. Astfel, imbunatatim calitatea vietii pentru o populatie din ce in ce mai numeroasa, prin inovatii in prevenirea, alinarea sau tratarea bolilor. De asemenea, contribuim la o oferta sigura de alimente si furaje, prin seminţe de inalta valoare, soluţii chimice şi biologice de protecţie a culturilor şi servicii pentru o agricultura moderna şi sustenabila”, a mai declarat Ana Gheorghiu.

 

Ana Gheorghiu a studiat la Universitatea Politehnica din Bucuresti unde a absolvit Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, detinand o diploma de licenta in inginerie electronica si telecomunicatii si un master in managementul resurselor naturale si economia mediului.