Burger King introduce in meniul sau produse Plant-Based

Burger King Romania anunta ca mult asteptatele produse Plant-Based, Plant-Based Whopper & Plant-Based Nuggets, au ajuns si in Romania.

Scris de Agro Food, Luni, 12 Aprilie 2021
Noile produse se adreseaza fanilor Burger King si flexitarienilor care prefera produsele fara carne dar inca isi doresc sa simta gustul si consistenta carnii. Acestea pot fi gasite in toate cele sase restaurante Burger King din Bucuresti, dar si pe platformele de delivery.
 
Plant Based Whopper – 0% carne, 100% gust
Plant-Based Whopper, noul produs intrat in meniul Burger King Romania, este facut pe gratar cu flacara, carnea fiind inlocuita cu ingrediente pe baza de plante, cu rosii, salata proaspata, maioneza, ketchup, castraveti murati si ceapa feliata, totul intr-o chifla cu seminte de susan. Noii burgeri, gatiti pe binecunoscutele gratare Burger King, au toata savoarea data de gratarul cu flacara pe care clientii deja o cunosc si o iubesc de la celebrul Whopper.
 
Plant Based Nuggets – 0% pui, 100% gust
Plant-Based Nuggets arata ca originalele nuggets si au acelasi gust, insa fara urma de pui. Noile Plant-Based Nuggets de la Burger King nu sunt in niciun caz mai prejos decat cele din carne cand vine vorba de gust si ofera clientilor o alternativa fara carne la King Nuggets. Crusta aurie inveleste delicat nugget-ul din soia, care ofera o experienta deosebit de crocanta.
 
„Burger King urmareste noile tendinte si asculta de cerintele clientilor sai. Produsele Plant-Based reprezinta o alternativa gustoasa pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze produse fara carne, dar care vor sa se bucure in continuare de gustul incomparabil al produselor noastre vedeta. Vom lasa produsele Plant-Based sa vorbeasca de la sine si sa vedem daca fanii nostri pot face diferenta!”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.
 
Plant-Based Whopper si Plant-Based Nuggets au fost concepute impreuna cu The Vegetarian Butcher, un specialist in dezvoltarea produselor de tip Plant-Based. Cele doua companii s-au reunit pentru a crea produse care ar putea schimba industria QSR pentru totdeauna.
 
Pentru pregatirea produsului Plant-Based Whopper este folosit acelasi gratar ca pentru restul produselor din carne de vita. Maioneza contine galbenus de ou.
 
Noile produse Plant-Based vor fi disponibile in toate restaurantele din Romania, incepand cu luna aprilie, pentru a oferi clientilor si fanilor Burger King o alternativa fara carne.