CEC Bank finanteaza Grupul Aaylex, detinatorul brandului Coco Rico

CEC Bank si Grupul Aaylex au semnat un contract de finantare in valoare de 25 milioane euro, avand ca scop refinantarea unei emisiuni de obligatiuni.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 21 August 2019

„In linie cu misiunea asumata, CEC Bank sustine cu precadere proiectele romanesti care contribuie la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca. Grupul Aaylex este un exemplu in acest sens. Partenerul nostru detine in Buzau unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene. Credem cu tarie in capacitatea de productie autohtona si suntem siguri ca acest proiect va continua sa reprezinte o poveste de succes la nivel regional”, a declarat Bogdan Constantin Neacsu, director – prim-vicepresedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Cu o experienta de peste 25 ani in industrie, Grupul Aaylex se regaseste in Top 3 producatori/distribuitori de carne din Romania, fiind cel mai mare exportator autohton de carne cu capital privat romanesc. Afacerea este integrata vertical in cadrul grupului, de la materia prima pana la produsul finit.