Campionat de fotbal dedicat fermierilor

Anul 2020 aduce multe evenimente inedite in sectorul agricol. Unul dintre acestea este „Campionatul National de Fotbal al Fermierilor”.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 06 Ianuarie 2020

„Campionatul National de Fotbal al Fermierilor” reprezinta un eveniment sportiv dedicat amatorilor. La campionat se poate inscrie orice persoana de sex masculin, fermier, atata timp cat respecta prevederile regulamentului.

Adama Agricultural Solutions este partenerul oficial al „Campionatul National de Fotbal al Fermierilor”, editia 2020. Prin aceasta decizie de implicare, compania Adama Agricultural Solutions isi arata sustinerea pentru proiectele fermierilor din Romania.

„Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania a decis organizarea acestui eveniment unic dedicat fermierilor, iar compania Adama sprijina initiativele unei organizatii dinamice care se implica permanent in activitati tehnice si de reprezentare a agriculturii locale", a declarat Dimitris Drisis, Adama.

Inscrierile se pot face online printr-un email la office@apprs.ro sau intrand pe site-urile www.campionatulfermierilor.ro si www.apprs.ro.

Organizarea unui astfel de eveniment de catre fermierii din Romania reprezinta modul prin care acestia se vor implica si mai mult in comunitatile din care fac parte.