Carrefour, alaturi de micii fermieri. Lanseaza campania „Ladita cu verdeturi"

Micii fermieri din Romania vor fi sustinuti in a-si vinde marfa prin intermediul campaniei „Ladita cu verdeturi", lansata de Carrefour. Astfel ca, romanii va putea achizitiona „Ladita cu verdeturi" la un pret unic de 19,99 lei.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Vineri, 24 Aprilie 2020

Pachetul contine 25 de articole provenind de la Cooperativa Agricola Carrefour Varasti, de la producatori din programul „Crestem Romania BIO" aflati in primii ani de conversie la agricultura ecologica, dar si de la sute de alti fermieri din tara, cu care Carrefour are contract sezonier: 1 kg spanac, 4 legaturi de ceapa verde, 4 legaturi de loboda, 4 legaturi de ridichi, 4 legaturi de usturoi verde, 2 legaturi de leustean, 2 legaturi de marar, 2 legaturi de patrunjel si 2 bucati de salata verde.

Aceasta prima ladita este disponibila pe rafturile hipermarket-urilor Carrefour si online, in platforma Bringo, pana pe data de 15 mai 2020.

Reprezentantii Carrefour mentioneaza ca retailerul va dona echivalentul a 25% din valoarea fiecarei ladite vandute catre Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a sustine implementarea de programe sustenabile in agricultura.

Fundatia Pentru Dezvoltarea Agriculturii (FDA) este o organizatie independenta care a luat nastere in anul 2019 si ce are rolul de a contribui la implementarea si diseminarea la nivel national a unor modele asociative in agricultura care sustin productivitatea, calitatea si ofera fermierilor mici si mijlocii acces la piata si consiliere in obtinerea de fonduri si in aplicarea de metode agricole moderne.

In Romania, Grupul Carrefour ofera clientilor sai multiple posibilitati de a face cumparaturi, atat in cele peste 370 de magazine din tara, cat si prin portalul unic www.carrefour.ro si platforma Bringo, disponibila gratuit in Google Play si App Store, in 24 de orase.