Cele mai importante crame romanesti participa la Targul de Vinuri Auchan

In perioada 16-29 septembrie 2020, hipermarketurile Auchan gazduiesc cea de-a XII-a editie a Targului de Vinuri. Anul acesta, evenimentul reuneste peste 300 de sortimente la raft, atent selectionate de Auchan, dintre care 70 de vinuri introduse in premiera in retail.

Scris de Agro Food, Vineri, 18 Septembrie 2020

Cramele romanesti prezinta peste 200 de vinuri din Romania, carora li se alatura o colectie de 30 de articole frantuzesti, provenite din cele mai importante zone viticole din Franta. Toate acestea, precum si produse complementare servirii vinului, sunt disponibile si pentru comanda online pe www.auchan.ro.

 

Printre noutatile editiei din acest an se numara introducerea la raft a 70 de etichete disponibile pana acum doar in segmentul HoReCa. Aceasta selectie cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din Romania si Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Averesti, Cotnari, Crama Mircesti, Sarica Niculitel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu si Vincon.

 

De asemenea, targul organizat de Auchan va cuprinde si 30 de sortimente frantuzesti, de la crame originare din Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Gourgogne, Rhone, Gascogne si Provence.

 

Astfel, clientii vor putea regasi la raft o gama variata de vinuri albe, rosii sau rose, din diverse soiuri, atat productii locale - de la peste 30 de crame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din tara, precum si vinuri internationale.

 

Pe langa oferta de bauturi, cea de-a XII-a editie a Targului de Vinuri din Auchan aduce in atentia pasionatilor si o gama larga de produse asociate consumului de vin, printre care pahare speciale pentru fiecare tip de vin, carafe, decantoare, tirbusoane, platouri si frapiere. Toate produsele din oferta pot fi comandate si online din magazinul online Auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuity Click&Collect.