Compania Cotnari va avea un nou preşedinte

Preşedintele Directoratului Companiei vini viticole Cotnari SA din judeţul Iaşi, Constantin Deleanu, a anunţat că va preda ştacheta unuia dintre cei doi fii ai săi, după 17 ani de când deţine această funcţie de conducere.

Scris de Agro Food, Joi, 25 Martie 2021
"Am făcut un pas în dreapta şi o să-i fiu consilier economic în următorii 8 ani viitorului preşedinte al Directoratului, Remus Deleanu. El este de profesie avocat şi are o experienţă de 9 ani în cadrul Cotnari SA. Are 35 de ani. Eu am vârsta 57 de ani, din care 34 de ani lucraţi la Cotnari, 17 dintre ei fiind pe funcţie de preşedinte. Am considerat că Remus are vârsta şi experienţa de a ocupa funcţia de preşedinte a acestei companii. Puţini conducători ştiu să facă un pas în dreapta. Mă bucur că am luat această decizie", a declarat pentru AGERPRES Constantin Deleanu.
Noul preşedinte al Directoratului companiei, Remus Deleanu, a subliniat, la rândul său, că vrea să continue rebrandigul celor mai premiate vinuri din ţară, să insufle un spirit tânăr şi totodată să se adreseze cât mai multor persoane tinere.
"Pentru mine Cotnari înseamnă o experienţă pe care o dezvolt încă din copilărie. Am crescut în această zonă, părinţii mei s-au născut în această zonă, bunicii, la fel. Contactul cu zona Cotnari este încă de dinainte de ce îmi aduc eu aminte. Sunt deja 9 ani de când lucrez efectiv la Cotnari, după ce în prealabil am absolvit facultatea de Drept şi am practicat avocatura. Cotnariul este o parte din mine încă din momentul în care m-am născut şi pe care îl port în suflet. Ceea ce sper eu să aduc plus valoare în Cotnari este un spirit tânăr. Cotnariul este un brand cunoscut la care s-a lucrat foarte mulţi ani cu ajutorul oamenilor şi care a ajuns aici unde îl ştim cu toţii. La nivel de imagine vom merge în continuare pe construcţia şi dezvoltarea acestui brand. Sperăm să ajungem în casele oamenilor cu un plus de vitalitate, un plus de tinereţe. În continuare suntem în fază de rebranding. Am început de anul trecut, de când gama fanion pe care o ştim cu toţii, Grasa, Feteasca şi Frâncuşa a fost rebranduită în totalitate de la sticlă, la logo, la etichetă. În continuare vom merge pe acest rebranding, pe spirit tânăr şi sperăm să ne putem adresa cât mai multor persoane şi să ne facem plăcuţi pentru ei", a declarat pentru AGERPRES Remus Deleanu.
Compania Cotnari SA este singura din ţară care produce vinuri din soiuri de viţă de vie tradiţional româneşti, gamele produse aici fiind cele mai premiate vinuri româneşti din ultimii 10 ani, premiile fiind primite şi pentru cel mai vândute vinuri din ultimii ani.