Conagra si Coca-Cola lanseaza Snack Pack Fanta Gels

Conagra Brands s-a alaturat companiei Coca-Cola pentru a introduce pe piata din SUA, Snack Pack Fanta Gels. Astfel ca, au fost dezvoltate trei arome - portocale, struguri si ananas - profiluri care reflecta bauturile racoritoare Fanta.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 14 Noiembrie 2019

Snack Pack, brand care apartine companiei Conagra Brands comercializeaza o gama larga de budinci si creme care se afla deja pe rafturile magazinelor.

„Fiecare pahar are o aroma delicioasa de fructe. Indiferent daca sunteti iubitor de Snack Pack, Fanta sau ambele, credem ca veti gasi un motiv pentru a va bucura de noile noastre oferte", a declarat Audrey Ingersoll, brand manager Snack Pack.

De asemenea, Tutul Rahman, brand manager Fanta a declarat ca: „Fanta este cunoscuta pentru aromele extraordinare, iar portocala, ananasul si strugurii sunt unele dintre cele mai iubite. Ne-am asigurat ca aromele noastre si-au pastrat identitatea, iar noua combinatie realizata este una de senzatie care cu siguranta va marca piata din acest domeniu".

Membrii echipelor Snack Pack și Fanta au lucrat impreuna, testand mai multe retete pentru a dezvolta un produs care „ofera gustul autentic Fanta”. Fiecare varianta va fi disponibila in pachete de sase pahare, cu un gramaj de aproximativ 90 gr fiecare.