Corteva Agriscience, laureata a „Manufacturing Leadership Award 2020”

Premii de recunoastere a excelentei in leadership, sustenabilitate, lanturi de distributie si operatiuni Corteva Agriscience a anuntat ca a fost desemnata castigatoare a mai multor premii „Manufacturing Leadership Awards” decernate de Asociatia Nationala a Producatorilor.

Scris de Agro Food, Joi, 27 August 2020

Categoriile si tehnologiile recunoscute pentru rezultatele excelente sunt:

- Premiul pentru leadership in excelenta operationala, acordat pentru Productia erbicidului Arylex™ prin tehnologia de cuplare directa – inovatie in procesul de fabricatie care a ridicat eficienta prin cresterea capacitatii si reducerea semnificativa a deseurilor.

- Premiul pentru leadership pe lantul de distributie, acordat pentru Optimizarea amprentei formulelor si ambalajelor Corteva Agriscience, care a transferat fabricarea produselor finale catre o baza regionala si a adus-o mai aproape de clienti.

- Premiul pentru leadership in sustenabilitate, pentru Tehnologia avansata utilizata in fabricarea cu succes a produsului Inatreq™Active, care a insemnat dezvoltarea unei tehnologii durabile si eficiente pentru lansarea pe piata a acestui fungicid obtinut din surse naturale.

 

De asemenea, Juan Banales, coordonatorul grupului de mentenanta din cadrul unitatii de productie Corteva Agriscience Pittsburg din Pittsburg, Ca., a fost nominalizat la premiul „Next-Generation Leadership Award”. Avand in vedere varsta sa de nici 30 de ani, aceasta recunoastere este o confirmare a stilului inovator de leadership adus de Banales la Corteva si a activitatii sale in sprijinul comunitatii, care include calitatea sa de membru al consiliului municipal Pittsburg.

 

Corteva va primi premiile in cadrul Galei „Manufacturing Leadership Awards”, care va avea loc in format virtual, in data de 8 octombrie 2020.

 

„Aceste premii pozitioneaza Corteva Agriscience in randul liderilor apreciati care modeleaza viitorul productiei globale”, a spus Balaji Venkataraman, director global de productie si tehnologie in cadrul Corteva Agriscience.

 

„Sunt incredibil de mandru de rezultatele pe care ni le-au adus colaborarea la nivelul intregii organizatii si inovatia, de la Centrul de cercetare si dezvoltare din Indianapolis, Indiana, la unitatile de productie din intreaga lume”.

 

Despre premiile „Manufacturing Leadership Awards”

Premiile „Manufacturing Leadership Awards” recompenseaza companiile producatoare si liderii individuali din domeniul productiei care modeleaza viitorul productiei globale. Proiectele si liderii individuali in productie declarati castigatori au obtinut rezultate intr-o gama variata de categorii si sunt selectati de un juriu de experti pentru rezultatele care au generat valoare substantiala si convingatoare, profit si alte rezultate tangibile. In cadrul fiecarei categorii, vor fi decernate mai multe premii, incluzand un premiu pentru rezultate deosebite in fiecare categorie, precum si un premiu pentru Producatorul anului 2020, pentru intreprinderi mici si mari. In cadrul Galei vor fi prezentati si castigatorii premiului „Manufacturing Leadership Awards Manufacturing Leader”, precum si al celui pentru intreaga cariera.

 

Pentru informatii suplimentare despre Gala „Manufacturing Leadership Awards” sau despre summitul „Rethink: The Manufacturing Leadership Council”, accesati www.mlcrethink.com/.

 

Despre Asociatia Nationala a Producatorilor din SUA

Asociatia nationala a producatorilor (NAM) este cea mai mare asociatie a producatorilor din Statele Unite, reprezentand producatori mici si mari deopotriva, din fiecare sector al industriei si din toate cele 50 de state.

 

Sectorul productiei are peste 12 milioane de angajati, o contributie anuala de 2250 de miliarde US$ la economia SUA, generand cel mai puternic impact dintre toate marile sectoare si ingloband peste trei sferturi din activitatea de cercetare si dezvoltare din sectorul privat la nivel national. NAM este vocea puternica a comunitatii producatorilor si sustinatorul fervent al unei agende politice care sa permita producatorilor sa concureze in economia globala si sa creeze locuri de munca pe intreg teritoriul Statelor Unite.

 

Personalul NAM de experti de clasa mondiala in politici ofera acces nemijlocit si informatii despre teme cheie cu impact asupra domeniului nostru de activitate. Suntem in prim-planul multor lupte politice, de la reforma referitoare la imigranti si la relatiile de munca, energie si mediu, la politicile comerciale si taxe. Toate demersurile noastre sunt menite sa sprijine producatorii americani in promovarea unor politici care sa ii ajute sa faca ceea ce stiu ei cel mai bine: sa consolideze economia si sa creeze locuri de munca. www.nam.org