Cum a fost la Europain 2020 (Galerie Foto)

Eveniment de referinta in Franta, dedicat sectoarelor de brutarie, patiserie, inghetata, ciocolata si cofetarie, Europain 2020 s-a derulat intre 10 si 14 ianuarie 2020, la Paris si a reusit sa raspunda nevoilor tuturor profesionistilor din domeniu.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 15 Ianuarie 2020

Asadar, au fost patru zile de foc cu demonstratii live atat ale unor renumiti brutari, cat si patiseri.

O noutate a reprezentat-o „Europain Lab” un concept inedit prin care au fost puse in scena noile produse si solutii care vor revolutiona brutaria de maine, in care nimic nu este irosit, totul este transformat.

1899725_728168877223562_1327343231_o

Nu au lipsit nici premiile, precum The World Bakery Cup, European Pastry Cup si French School Cup, oferite pentru excelenta si creativitatea in domeniu.

„Europain este in mod clar evenimentul mondial care nu trebuie ratat ”, a mentionat Serge Valadou, presedinte al Europain.

1614405_724503374256779_1564959157_o

Mentionam si care au fost cifrele cheie pentru expozitia Europain din 2018: 469 expozanti, 52.000 de vizitatori profesionisti, 66% reprezentand factorii de decizie, 15 800 de urmaritori Facebook, Twitter, Instagram, 270 de jurnalisti acreditati.

82817253_3518520808188341_1674914920476442624_o