ELIT livreaza produse alimentare la domiciliu prin aplicatia Beez

ELIT a inceput sa livreze din luna aprilie, o gama variata de produse alimentare direct acasa. Serviciul de transport este complet gratuit, produsele putand fi comandate si achizitionate la acelasi pret ca in magazine.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 12 Mai 2020

Prin acest serviciu, compania a dorit sa incurajeze respectarea masurilor de distantare sociala, luate impotriva raspandirii coronavirusului, reducand la minim riscurile de contaminare in timpul aprovizionarii cu strictul necesar, potrivit unui comunicat de presa.

Consumatorii au la dispozitie o gama completa de produse din care pot alege: mezeluri (cremvursti, salamuri, produse crud-uscate, carnati, sunca, parizer, specialitati), dar si carne de porc proaspata, produse gata de consum (hamburger, aripi de pui marinate si prajite etc) sau sortimente diferite de salate (hummus, salata de vinete, zacusca, salata de Boeuf, salata à la Russe etc).

Comenzile se pot face prin intermediul aplicatiei de mobil Beez sau online, pe site-ul use-beez.com. Livrarea se face a doua zi sau in prima zi lucratoare, in cazul comenzilor facute in week-end, si este gratuita. Produsele sunt achitate online, prin intermediul unui card bancar.

„In perioada aceasta trecem toti prin momente dificile si intelegem pericolele la care ne expunem pe noi si pe cei din jur, doar incercand sa ne aprovizionam cu strictul necesar. De aceea, dorim sa venim in intampinarea romanilor facilitandu-le accesul la alimente de buna calitate, cu acelasi gust desavarsit Elit, livrate direct acasa, la acelasi pret ca in magazine”, a declarat Dan Buda, Director Comercial Elit.