Echipa AgroFood va prezinta ultimele tendinte de la targul BIOFACH

Echipa AgroFood se afla in Germania la BIOFACH 2020, cel mai apreciat targ din Europa destinat produselor alimentare bio si ecologice. In fiecare an, expozitia reuneste peste 3.000 de expozanti din aproape 100 de tari.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 14 Februarie 2020

Pe langa varietatea de produse bio si eco, in cadrul expozitiei se desfasoara si un congres unde specialistii din industrie dezbat viitorul acestui segment de nisa: tendintele din industria bio si ecologica. Printre participantii de anul acesta se numara si producatori romani, precum Transilvania Nuts, unul dintre cei mai cunoscuti procesatori de nuca din Romania.

„BIOFACH 2020 este un eveniment important pentru Transilvania Nuts in cadrul caruia aratam consumatorilor de pe piata europeana calitatea produselor noastre. De la selectarea materiei prime, pana la livrarea produsului catre client, noi respectam cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat presei Alexandru Chiric, General Manager Transilvania Nuts.

biothech

Targul BIOFACH 2020 destinat produselor alimentare ecologice si bio se desfasoara in perioada 12 – 15 februarie 2020, la Nürnberg. Anul trecut, la targ a participat un numar de peste 3.200 de expozanti si a fost vizitat de catre 51.500 de persoane din 143 de tari.