Expozitia Agraria 2020, reprogramata

Organizatorii expozitiei Agraria, dedicata agriculturii, industriei alimentare si zootehniei si care urma sa se deruleze in perioada 2-5 aprilie 2020, la Jucu, in judetul Cluj, au anuntat reprogramarea evenimentului.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 09 Martie 2020

Asadar, in urma deciziei Guvernului Romaniei din 8 martie 2020, prin care se interzic manifestarile publice cu un numar de participanti mai mare de 1.000 de persoane, DLG InterMarketing a luat decizia de a reprograma expozitia Agraria, editia 2020, pentru o data ce va fi comunicata ulterior. 

Pachetul de Acces Gratuit pe care l-au primit vizitatorii inscrisi online ramane valabil pentru data ulterioara a desfasurarii expozitiei.

DLG InterMarketing mentine permanent contactul cu autoritatile de sanatate publica ale Guvernului Romaniei in ceea ce priveste evolutia coronavirusului Covid-19, organizatorul si partenerii sai continuand sa monitorizeze si sa evalueze indeaproape situatia.

Sanatatea si siguranta tuturor angajatilor, partenerilor, furnizorilor si vizitatorilor sunt prioritare pentru DLG InterMarketing, sub acest aspect fiind luate masurile adecvate pentru a proteja cat mai bine sanatatea participantilor la Agraria 2020.