Godiva Chocolatier va deschide 2.000 de cafenele

Unul dintrei cei mai cunoscuti producatori belgieni de preparate pe baza de ciocolata, Godiva Chocolatier a anuntat ca in urmatorii sase ani va deschide 2.000 de cafenele la nivel global.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 23 Aprilie 2019

Potrivit reprezentintilor producatorului, in cafenelele Godiva se vor regasi produse de patiserie, cafea, ceaiuri si sandvisuri.

Pana in acest moment, Godiva detinea cofetarii si ciocolaterii in special in mall-uri si se axau pe vanzarea de cutii de bomboane de ciocolata. Prima cafenea Godiva a fost deschisa deja la New York si la Manhattan. 

Infiintat in 1926 brandul de ciocolata si produse din ciocolata Godiva este unul dintre cele mai cunoscute din lume. Fondat in Belgia, brandul premium a intrat in 2007 in portofoliul holdingului turc Yildiz Holding, care detine grupul Ulker, un alt jucator important de pe piata dulciurilor.

Sub brandul Godiva sunt deschise la nivel mondial peste 600 de buticuri sub brand propriu, insa produ­sele brandului sunt vandute in alte 40.000 de puncte de vanzare si in peste 800 de duty-free-uri din peste 100 de tari.

In Romania nu exista niciun magazin monobrand Godiva.