Intalnire online intre fermieri, marca Grain Bags Romania

Grain Bags Romania organizeaza a treia editie a evenimentului „Creste-ti profitul in ferma. Alege depozitarea in silobag!”.

Scris de Agro Food, Joi, 14 Ianuarie 2021
Acesta se va desfasura pe 21 ianuarie 2021, incepand cu ora 11:00, online, pe Zoom si pagina de Facebook a companiei Grain Bags Romania -https://www.facebook.com/events/890368958371070/
 
Evenimentul este in fapt, o intalnire intre fermieri pentru a discuta liber despre sistemele eficiente de depozitare a cerealelor si furajelor. Participantii vor afla ce presupune investitia intr-un sistem silobag, in cat timp se amortizeaza si ce avantaje aduce fermierilor. Si mai mult de atat, cei care vor accesa evenimentul vor putea asculta si parerile fermierilor care folosesc deja acest sistem inovator.
 
De asemenea, organozatorii vor arunca o privire si spre anul agricol 2020, pentru a cunoaste opiniile fermierilor invitati ca speakeri, dar si viziunile acestora in ceea ce priveste anul 2021.
 
Invitati vor fi unii dintre fermierii care fac performanta in domeniu:
- Lucian Buzdugan, supervizor Grup Aldahra-Agricost;
- Alexandru Baciu, administrator Transliberta (lucreaza 2.000 ha si detine o ferma de vaci);
- Alexandru Haita, administrator ferma Alvalex, judetul Teleorman (lucreaza aproape 1.000 ha) si director Cooperativa Agricola Tinoasa;
- Marius Preoteasa, administrator Marget Aby& Pau (lucreaza aproximativ 1.500 ha).
Discutiile vor fi moderate de jurnalistul Tudor Calotescu.
 
Despre Grain Bags Romania
Este o companie romaneasca, infiintata in anul 2015 si care furnizeaza solutii de depozitare in silobag. De asemenea, este singura din tara care are specialisti in acest sistem si care stiu sa ofere consultanta fermierilor. Grain Bags comercializeaza atat silobag-uri, cat utilaje de incarcare in silobag, dar presteaza si servicii cu personal calificat.
 
Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania si reprezinta cea mai ieftina metoda depozitare a cerealelor si furajelor, oferind o alternativa pentru o mai buna valorificare a productiei.