Jerry’s Pizza a investit 150.000 de euro intr-o unitate in Craiova

Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanti operatori din segmentul delivery si take-away de pe piata autohtona, inaugureaza prima unitate din Craiova, in urma unei investitii de 150.000 de euro.

Scris de Agro Food, Miercuri, 22 Septembrie 2021
Acesta este primul restaurant pe care compania il deschide in 2021. Jerry’s Pizza mai are in plan inaugurarea unei noi unitati in alt oras din tara, pana la sfarsitul anului.
 
Pentru primele 12 luni de la deschidere, Jerry’s Pizza estimeaza vanzari in valoare de aproximativ 450.000 euro in unitatea din Craiova.
 
„Decizia de a intra pe piata din Craiova urmareste strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Craiova este unul dintre orasele importante ale tarii, cu un potential mare de dezvoltare. In deschiderea fiecarei noi unitati, un obiectiv important este sa oferim aceeasi experienta Jerry’s Pizza pe care consumatorii nostri o cunosc si o apreciaza in celelalte unitati din tara, astfel ca acordam o atentie sporita nu doar investitiilor logistice, ci si formarii noii echipe”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.
 
Noul restaurant este situat central si va avea o echipa de pana la 30 de angajati. Jerry’s Pizza a alocat aproximativ 20% din totalul investitiei in pregatirea si instruirea personalului, pentru ca acesta sa deprinda tehnicile de preparare specifice Jerry’s Pizza, precum si valorile brandului. In fiecare magazin, compania ofera angajatilor posibilitatea unui program flexibil, bonusuri, promovari si cresteri salariale bazate pe performanta, dar si traininguri si oportunitati de dezvoltare a unei cariere in interiorul organizatiei. In acest moment, echipa numara peste 650 de angajati.
 
Specificul activitatii companiei este preponderent de tip DELCO (delivery & carry-out), segment care, in iulie 2021, a reprezentat 99% din totalul activitatii. Din perspectiva canalelor de comanda, peste 30% dintre comenzi sunt facute prin aplicatia mobila Jerry’s Pizza, restul fiind preluate fie telefonic fie direct in magazin.