Lidl deschide cel de-al 37-lea magazin din Bucuresti

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui nou magazine in Bucuresti, pe data de 11 februarie. Magazinul este situat pe Bulevardul Lacul Tei, Nr. 69 A, sector 2, Bucuresti. Odata cu inaugurarea magazinului, se creeaza peste 25 de locuri de munca.

Scris de Agro Food, Marti, 09 Februarie 2021
Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai buna. Astfel, noul magazin Lidl din Bucuresti dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu sensor de prezenta, precum si sistem de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de ventilatie.
 
Noul magazin Lidl din Bucuresti are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.000 m². Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:00 si 21:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00.
 
Pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la coada sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noul magazin din Bucuresti se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat. In acelasi timp, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.
 
Inaugurarea magazinului Lidl din Bucuresti continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.