Maison Des Chefs – primul restaurant concept Mega Image

Mega Image a deschis primul restaurant concept propriu.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 11 Martie 2019

„Extinderea Mega Image in zona de gastronomie vine ca o continuare naturala a ceea ce stim noi sa facem cel mai bine - sa punem in valoare ingredientele si produsele de calitate, iar Maison des Chefs le aduce in prim plan prin preparate semnate de chefi pasionati si prin cornerele concept Fromagerie si Wine Gallery. Consolidam astfel dezvoltarea noastra in directia unei experiente culinare complete, Maison des Chefs este despre inspiratie sa traiesti cum iti place”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Maison des Chefs_8

Potrivit acestuia, conceptul acestui restaurant a fost creat pornind de la tendintele internationale de a transforma spatiul clasic al magazinelor in zone multifunctionale, cu mult mai mult focus pe experiente si pe transformarea modului de a face cumparaturi.

„Maison des Chefs este cel mai nou concept Mega Image la care am ajuns in mod firesc in efortul nostru continuu de a oferi experiente si concepte inedite, de a ne reinventa, de a depasi spatiul magazinelor si de a ramane aproape de consumatorii nostri in momentele importante si in modul lor de viata. Este locul in care vii sa incerci si sa te inspiri din retete pregatite chiar sub ochii tai de chefi pasionati, pe care le servesti direct la masa, in care te conectezi cu prietenii si descoperi gusturi noi pe care le poti lua si acasa. Un loc in care revii mai mult ca sigur, un loc de interactiune sociala”, a specificat la randul sau Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare si sustenabilitate Mega Image.

Maison des Chefs_2

Maison des Chefs debuteaza cu chef Alex Iacob, care semneaza retetele din meniul Casual Bistro, un mix  de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea si povestea fiecarui preparat. Pasionat de bucataria avangardista, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal  Mega Apetit by Chefs, precum si pentru Le Boucher.