McDonald’s sarbatoreste Ziua Drive-Thru pe 24 iulie

McDonald’s sarbatoreste Ziua Drive-Thru pe 24 iulie, ocazie cu care isi asteapta clientii la restaurantele cu Drive-Thru din intreaga tara cu o surpriza din partea casei.

Scris de Agro Food, Vineri, 24 Iulie 2020

Ziua Drive-Thru din 24 iulie este o initiativa americana care celebreaza posibilitatea de a comanda si consuma diferite produse chiar din confortul masinii personale, ceea ce nu cu mult timp in urma ar fi parut imposibil.

 

Sistemul Drive-Thru a fost dezvoltat initial in SUA pentru servicii bancare, insa ulterior a fost adoptat de diferite restaurante cu servire rapida, datorita functionalitatii sale. Primul restaurant Drive-Thru din lume a fost infiintat in SUA in 1947 pe Route 66, ca raspuns la restaurantele drive-in, in care clientii erau serviti de ospatari pe role. McDonald’s a deschis primul restaurant cu Drive-Thru acum 45 de ani, cand avea peste 3.000 de restaurante in functiune si a revolutionat astfel conceptul pentru totdeauna, ducand experienta Drive-Thru la un cu totul alt nivel, aceasta fiind acum puternic asociata cu brandul american.

 

mc 2

 

In Romania, primul restaurant McDrive a fost deschis de McDonald’s pe 29 decembrie 1995, la fostul centru comercial Prisma pe soseaua Bucuresti – Ploiesti. Iar de atunci, timp de 25 de ani, McDonald’s a fost mereu lider national in operatiuni de tip Drive-Thru. In prezent, compania are 41 de restaurant de acest tip in 20 de orase din tara. In timpul starii de urgenta impuse pentru a combate pandemia Covid-19, McDonald’s a ramas aproape de consumatorii pastrand deschise restaurantele prin optiunile McDrive, McDelivery si comanda la pachet. Atunci, McDonald’s a sustinut personalul din Linia Intai, oferind peste 27.000 de produse din partea casei, la McDrive.

 

Restaurantele McDonald’s cu Drive-Thru ofera o experienta completa si rapida, raspunzand nevoilor clientilor si permitandu-le sa isi comande produsele preferate din masina, la orice ora din zi si sa se bucure de ele alaturi de prieteni si familie, in drum spre mare sau munte, seara cand se intorc de la serviciu sau in pauzele dintre sedinte, pentru ca servirea se face in cel mai scurt timp pentru fiecare comanda.

 

De Ziua Drive-Thru, McDonald’s isi surprinde clientii cu produsele lor preferate si le readuce zambete pe buze, in conditii stricte de siguranta, adaptandu-se contextului actual. Clientii care vor comanda vineri, 24 iulie, la orice McDrive din tara, vor primi o bautura racoritoare medie din partea casei si vor fi invitati sa sarbatoreasca Ziua Drive-Thru pe retelele sociale McDonald’s, impartasind amintiri.