McDonald's angajeaza peste 1.000 de persoane in toata tara

Compania care opereaza restaurantele McDonald's in Romania, Premier Restaurants Romania, angajeaza peste 1.000 de persoane, in 27 de orase, atat in toate localitatile in care detine unitati, cat si in orasele unde urmeaza sa deschida locatii, precum Zalau.

Scris de Agro Food, Luni, 24 Mai 2021
Candidatii au la dispozitie o oferta variata de pozitii de angajare, printre care: Crew Member, responsabil cu pregatirea produselor sau servirea clientilor, Barista la McCafe sau Guest Experience Leader. Persoanele care isi doresc sa conduca un restaurant McDonald's pot aplica pentru pozitia de Manager Trainee.
 
Angajatii McDonald's beneficiaza de un salariu atractiv, de tichete de masa, de posibilitatea de a-si creste veniturile prin sporuri de noapte si de weekend, precum si de programe de recunoastere si loializare, impreuna cu un parcurs de cariera structurat si posibilitatea de promovare rapida, se precizeaza in comunicat.
 
Informatiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare si beneficiile acordate angajatilor McDonald's sunt disponibile pe site-ul companiei, in sectiunea cariera https://mcdonalds.ro/cariera.
 
Directorul de resurse umane al Premier Restaurants Romania, Monica Zdrancota, a explicat ca locurile de munca disponibile sunt pentru programe de 4, 6 sau 8 ore.
 
"Dam startul unei noi campanii de recrutare, la nivel national. (...) Continuam sa oferim oportunitati de angajare si dezvoltare profesionala pentru un numar mare de candidati, indiferent de experienta lor, procesul de aplicare si intervievare se desfasoara rapid, acestia urmand sa descopere imediat daca McDonald's este compania potrivita pentru ei. Avem un program de lucru flexibil si angajam persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au facut schimbari drastice pentru a se adapta la noua realitate", a mentionat directorul de resurse umane al Premier Restaurants Romania, citata in comunicat.