Mega Image face livrari la domiciliu in maxim 60 de minute

Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid laproduse alimentare si pentru casa livrate in 60 de minute prin noua platforma online Tazz by eMag.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 07 Mai 2020

Astfel, in contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image creste capacitatea de livrare intr-un timp foarte scurt, de doar 60 de minute.

Pentru inceput, in faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapida acopera o zona limitata din Bucuresti, in aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum si in alte doua orase din tara, Timisoara si Cluj.

Pentru lansarea unei comenzi, clientii pot accesa Tazz by eMag, fie direct pe www.tazz.ro , fie prin aplicatiile disponibile pentru Android si iOS si pot alege din peste 500 de produse alimentare si pentru casa, precum si din 6 pachete create special pentru a scurta timpul de pregatire si de livrare. Fiecare comanda este preluata de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat in program, in care echipe dedicate pregatesc cumparaturile. In acelasi timp, un curier este anuntat prin platforma si este trimis pentru livrare, care se face intre 30 si 60 de minute. Plata se face doar online, prin card bancar.

„Intregul context actual ne provoaca sa ne adaptam, sa gasim solutii imediate care sa raspunda nevoilor clientilor nostri aici si acum. Foarte multi clienti au ales sa faca online cumparaturile si, desi am crescut capacitatea de operare, venim cu noi solutii prin extinderea in mod firesc a parteneriatului cu eMag pentru platforma Tazz. Reusim sa livram astfel in siguranta produse pentru nevoi urgente din magazinele aflate in proximitate intr-un timp foarte scurt, de 60 de minute de la lansarea comenzii“, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.