Mega Image lanseaza pe piata locala marca proprie de produse bio - Nature's Promise

Retailerul olandezo-belgian Mega Image aduce pe piata din Romania o noua gama de produse marca proprie - Nature's Promise. Sunt produse fara aditivi, coloranţi sau conservanţi sintetici pentru a oferi alegeri sanatoase pentru mese sau gustari in orice moment al zilei.

Scris de Agro Food, Marti, 06 Octombrie 2020

“Scopul nostru este simplu: sa le aducem clientilor o varietate de produse din care sa aleaga cu incredere pentru un stil de viata echilibrat, dar si pentru nevoi speciale, precum o alimentatie fara gluten. Stim ca ritmul de viata actual este foarte activ, ca exista foarte multe optiuni, dar credem ca nu trebuie sa facem niciun compromis in ceea ce priveste ingredientele, care trebuie sa fie de calitate si cat mai naturale. Ne bucuram ca ne completam portofoliul cu produsele Nature’s Promise, cu certificari internationale de calitate, recunoscute deja de oameni activi si de cei care urmeaza diete, de parinti care au inteles ca e o alegere responsabila sa mananci sanatos“, afirma Adrian Nicolaescu, VP Marketing, eCommerce, Comunicare si Sustenabilitate Mega Image.

 

Nature’s Promise este un brand creat in Statele Unite ale Americii, care include o varietate de produse alimentare dedicate celor care sunt atenti la ce consuma. Gama pe care Mega Image o aduce in Romania cuprinde produse din categorii diverse, precum cereale, fructe uscate, faina si paste fainoase, biscuiti, uleiuri, alimente fara gluten, produse alimentare bio.

 

Pentru inceput, produsele Nature’s Promise sunt disponibile in 100 de magazine Mega Image si in supermarketul online, urmand sa fie extinse in intreaga retea care cuprinde peste 800 de unitati comerciale.