Mega Image preia lantul Zanfir, din Vrancea

Mega Image anunta preluarea retelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobarii achizitiei de catre Consiliul Concurentei. Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenti, lantul de supermarketuri Zanfir, va consolida prin aceasta tranzactie prezenta Mega Image in zona, urmand ca cele 10 magazine preluate sa fie integrate in cadrul retelei si transformate treptat in magazine Mega Image si Shop&Go.

Scris de Agro Food, Joi, 14 Martie 2019

„Preluarea celui mai important jucator din industria de retail de pe piata locala din zona Vrancea face parte din strategia noastra de dezvoltare si expansiune in noi teritorii. Ne consolidam, astfel, pozitia intr-o regiune cu potential, cu o piata deja matura, in care abia asteptam sa ne intalnim cu noi clienti si sa le aducem oferta noastra de produse de calitate, sa ii inspiram si sa le oferim noi experiente la cumparaturi. Felicitam, in acelasi timp, familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat”, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Retailerul vrancean Zanfir, detinut de sotii Liliana si Vasile Zanfir, are o istorie cu traditie pe piata locala, primul supermarket fiind inaugurat in anul 2002, urmat de o dezvoltare rapida, castigand notorietate in randul localnicilor.

 

„Suntem intr-un moment de referinta pentru dezvoltarea brandului nostru, asa cum l-am construit pana acum, un moment in care ne simtim mandri de ceea ce am realizat: un brand solid si pregatit pentru a intra in portofoliul unui retailer international de renume. O ascensiune care ne confirma ca am avut strategia corecta si pe care o vom urmari in continuare,” spune Liliana Zanfir, director general si proprietar al companiei Zanfir.

 

Cele 10 magazine din reteaua Zanfir sunt situate in orasul Focsani si in imprejurimi, repectiv  Adjud, Panciu, Darmaneşti şi Targu Ocna si vor fi integrate in urmatoarele luni de catre Mega Image astfel: 8 locatii vor fi transformate in magazine Mega Image, format mediu si mic potrivit suprafetei utile si doua locatii vor fi transformate in Shop&Go.