New Holland Agriculture aniverseaza 125 de ani alaturi de agricultori

New Holland Agriculture, unul dintre cei mai important producatori de echipamente agricole la nivel mondial, implineste 125 de ani de activitate.

Scris de Agro Food, Vineri, 19 Iunie 2020

Inseamna peste un secol de angajament fata de cinci generatii de agricultori de pe intregul mapamond, pentru a le usura viata si pentru ca activitatile agricole sa fie mai eficiente si sustenabile.

 

Valorile si viziunea fondatorilor New Holland se afla si acum in centrul marcii, care sarbatoreste 125 de ani alaturi de agricultori, oferindu-le acestora suportul necesar in orice moment, investind si inovand in permanenta pentru a oferi produse, tehnologii si servicii pentru o agricultura eficienta, sustenabila si profitabila.

 

”New Holland are o traditie bogata care a inceput intr-un mic oras din Pennsylvania si a crescut pana a devenit o marca globala prezenta in 170 de tari. Este o istorie marcata de inovatii importante care au schimbat agricultura. Reuneste mostenirea unica a unor marci precum Ford, Fiat, Braud si Claeys. Mai presus de toate, este o istorie creata de oameni: de clientii nostri, de distribuitorii nostri, de angajatii nostri, zi de zi, an de an. Impreuna infruntam multe provocari ale sectorului agricol, ajutand fermele sa isi desfasoare activitatea intr-o maniera eficienta si profitabila si sa obtina cele mai bune rezultate in activitatea lor”, a declarat Carlo Lambro, presedintele New Holland Agriculture.

 

carlo

 

New Holland este alaturi de fermieri in fiecare sezon, in momentele bune, dar si in momentele mai grele: ”Traim situatii extraordinare care schimba modul in care traim si lucram intr-o maniera pe care nu ne-am fi inchipuit-o niciodata”, a adaugat presedintele New Holland.

 

”Aceasta situatie a evidentiat rolul vital al agriculturii, aducand in atentia publicului importanta agricultorilor. Sectorul agricol a reactionat puternic la criza, reusind sa asigure aprovizionarea cu alimente, fara intrerupere, in fata unor provocari iesite din comun. New Holland a ramas si ramane intotdeauna alaturi de fermieri, oferind tot suportul necesar. Noi continuam sa investim in viitor profitand la maxim de posibilitatile oferite de noile tehnologii, conectivitate, automatizare si de combustibilii alternativi - lucrand impreuna pentru o agricultura sustenabila. Acum, la sarbatorirea a 125 de ani, privim viitorul cu incredere”, a mai spus Carlo Lambro.

 

New Holland Agriculture are aproximativ 2.000 distribuitori si 5.000 puncte de contact la nivel global.