PROFI atentioneaza asupra mesajelor false care circula in social media

In prezent, circula pe retelele de socializare si pe WhatsApp un mesaj fals care anunta ca PROFI ofera alimente gratuite „in valoare de 250 de LEU pentru toata lumea pentru a sprijini natiunea in timpul epidemiei”.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 27 Aprilie 2020

„De la declansarea pandemiei, PROFI a facut numeroase donatii, dar acest anunt inselator, cu greseli de gramatica si potential daunator, nu ne apartine, foloseste numele PROFI in mod ilegal si de aceea invitam lumea sa nu se lase indusa in eroare de conntinutul lui. Regretam ca, atat dumneavoastra, cat si magazinele noastre au devenit tinta unei noi dezinformari”, au precizat reprezentantii PROFI, intr-un comunicat de presa.

profi3

Oricine doreste informatii autentice cu privire la ofertele PROFI le poate afla din reclamele radio si tv, din paginile oficiale, urmarind posterele, folderele si mesajele radio din magazine sau solicitandu-le la adresa de email: contact@profi.ro. Fie ca este vorba de vanzari, promotii sau de campanii de responsabilitate sociala organizate impreuna cu ONG-uri cunoscute si cu voluntarii acestora, activitatea retailerului este transparent prezentata la sursele mentionate.

Cu peste 1200 de magazine si mai bine de 20.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.