Parteneriat intre Auchan Romania si Posta Romana. Comenzile vor fi livrate in maxim 48 de ore

Retailerul Auchan anunta extinderea optiunilor de livrare pentru comenzile online printr-un parteneriat parafat cu Posta Romana, iar comenzile expediate prin operatorul postal vor fi livrate in cel mult 48 de ore, in functie de destinatie.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 13 Mai 2020

"Magazinul online Auchan.ro va oferi clientilor din intreaga tara o noua optiune de livrare a comenzilor prin intermediul unui parteneriat cu Posta Romana. Astfel, retailerul integreaza serviciul StaiAcasa Plus, solutia de livrare door-to-door dedicata distributiei rapide oferita de C.N. Posta Romana S.A. In prima etapa, serviciul va fi disponibil in municipiul Suceava si localitatile limitrofe, iar prin intermediul noii optiuni, clientii vor putea comanda alimente la temperatura ambientala, dar si produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, cu o greutate maxima a comenzii de 30 kg", informeaza Auchan Romania.

Potrivit sursei citate, in perioada urmatoare, compania va extinde treptat aceasta optiune la nivel national.

"Comenzile astfel expediate sunt monitorizate in sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare. Salariatii postali contacteaza destinatarul, indicand intervalul orar pentru livrare, si fac livrarea comenzilor la adresa indicata. Destinatarul confirma primirea prin semnatura pe formularul AWB, iar factorii postali incaseaza contravaloarea trimiterii", noteaza retailerul.

In contextul actual, ambele companii se asigura ca intregul flux de pregatire si livrare a comenzilor respecta conditii stricte de siguranta sanitara, implementand o serie de masuri de prevenire si limitare a raspandirii virusului.

Astfel, pregatirea comenzilor in magazinele Auchan are loc in deplina siguranta, angajatii fiind instruiti cu privire la purtarea mastilor si a manusilor, precum si in ceea ce priveste dezinfectarea carucioarelor si a cutiilor de ambalare.

De asemenea, angajatii Postei Romane vor pastra distanta de 2 metri fata de persoanele aflate la domiciliu sau in autoizolare carora urmeaza sa li se distribuie alimentele si nu vor intra in locuinta clientilor, distribuirea realizandu-se la usa/poarta. In acelasi timp, factorii postali dedicati care distribuie comenzile sunt echipati cu masti si manusi. Totodata, flota auto dedicata cu care se efectueaza distributia alimentelor este dotata cu dezinfectant de maini si cu dezinfectant de suprafete.