Producatorii agricoli sunt asteptati in pietele agroalimentare din Romania

Reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania vin in sprijinul producatorilor agricoli si ii asigura ca in pietele agroalimentare sunt spatii de vanzare destinate acestora unde sa-si poata valorifica productia proprie.

Scris de Agro Food, Vineri, 30 Iulie 2021
Este important atat pentru producator cat si pentru consumator ca produsul romanesc sa ajunga pe tarabele din piete, sa fie comercializat si fermierii sa nu mai fie nevoiti sa-si arunce marfa.
 
Cei interesati pot depune solicitari in vederea atribuirii de locatii in pietele agroalimentare pentru exercitarea activitatii de comert a produselor obtinute. Datele de contact ale entitatilor membre le gasiti pe site-ul AAPR - www.pieteromania.ro .
 
Dorim sa asiguram producatorii de intreaga disponibilitate a membrilor Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania in gasirea unor solutii concrete prin care acestia sa isi poata desface produsele in piete.
 
Asociatia Administratorilor de Piete din Romania este o asociatie care reuneste 35 de piete (institutii si societati comerciale) din intreaga tara. AAPR este cea care a introdus pentru prima data plata cu cardul in pietele din Romania si este, din 2013, membru al Uniunii Mondiale a Pietelor cu Amanuntul si En-gros, asociatie internationala non-profit dedicata promovarii schimbului international de informatii privind pietele en-gros si cu amanuntul.
 
Site-ul oficial al asociatiei este www.pieteromania.ro