Romsilva pune in vanzare trasuri tip fast-food

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a lansat, prin Directia Silvica Bistrita Nasaud, un produs nou si unic pe piata din Romania - trasura tip fast-food, care poate fi achizitionata la pretul de 30.000 de lei.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 06 August 2019

„Trasura tip fast-food se realizeaza in Atelierul de confectionat trasuri si sanii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Padurii din municipiul Bistrita si se vinde la pretul de 30.000 lei. Se poate monta in spatii publice, poate fi tractata hipo sau auto si este dotata cu toate facilitatile pentru a fi autorizata sa circule pe drumurile publice”, se arata in comunicatul Regiei Nationale a Padurilor.

Masura poate ajunge la urmatoarele gabarite: 6 m lungime, 2,8 m latime si 2,8 m inaltime. Este confectionata din materiale reciclabile, este izolata termic si are toate dotarile necesare pentru scopul declarat.

„Acest produs inedit arata ca Romsilva se adapteaza la cerintele pietei actuale, diversificandu-si gama de produse si servicii oferite publicului larg. Desi am denumit-o generic «trasura tip fast-food», aceasta isi poate schimba destinatia in florarie, librarie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetarie. Fiecare trasura se confectioneaza manual, cu multa atentie si migala, de oameni priceputi. Avem deja cereri din toata tara, chiar si de la Bucuresti, si incercam sa le onoram pe toate”, a declarat directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihailescu, citat in comunicat.

Potrivit Romsilva, Directia Silvica Bistrita Nasaud realizeaza trasuri si sanii din anul 2004, cand a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confectioneaza anual peste 30 de modele din diverse categorii, noutatea fiind ca, din acest an, oferta este intregita cu trasura tip fast-food.

Portofoliul de clienti cuprinde administratii publice locale, societati private sau diversi crescatori de cai, care ofera servicii de turism ecvestru si ecoturism.