S-a deschis primul Mega Image din Oradea

Mega Image continua sa vina aproape de noi comunitati si sa se adapteze stilului de viata local prin deschiderea de magazine de proximitate. Astfel, ajunge pe piata din Oradea si ofera localnicilor experiente unice la cumparaturi prin deschiderea primului magazin situat pe Bulevardul Stefan cel Mare, nr. 79.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 11 Mai 2020

Deschiderea face parte din planul de expansiune in teritorii noi din tara, in orase care sunt centre urbane puternice, cu potential si dezvoltare accelerata.

Pentru a se adapta cat mai bine stilului de viata local, o etapa importanta inainte de deschiderea primului magazin a fost cunoasterea specificului si culturii din zona, dar si a valorilor care sunt repere importante pentru locuitorii din Oradea. Astfel, strategia de dezvoltare a fost construita pe atribute cheie precum modernism, inovatie, prietenie, ambitie, grija pentru familie, comunitate.

“Venim alaturi de comunitatea din Oradea intr-o perioada in care credem ca este important sa continuam sa investim, atat in dezvoltare, cat si in producatorii locali care au nevoie de sustinere mai mult decat oricand. Oferim astfel o sortimentatie completa de produse prin parteneriate strategice cu producatori romani, din intreaga tara, dar si din regiune, alaturi de produse internationale cu specific, care vor face o diferenta la cumparaturi,” afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cu un design modern, Mega Image Stefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentatie completa de produse marca proprie Delhaize si 365, de calitate si la preturi accesibile, care include produse alimentare, de menaj si de ingrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu „Bun de tot” ofera o gama de produse proaspete din carne de pui provenita de la producatori romani, iar brandul propriu „Mega Apetit” include solutii pentru mese gata pregatite in orice moment al zilei. Brandul propriu „Delicata” ii invita pe clienti sa exploreze gustul ciocolatei belgiene in diferite retete creative.

Marca proprie „Gusturi Romanesti” ii va surprinde pe oradeni cu produse create dupa retete traditionale, autentice. Legumele si fructele proaspete de sezon sunt livrate direct de catre producatorii locali din programul Gusturi romanesti de la gospodari si au o zona dedicata in magazin.

Pentru a se adapta cat mai bine stilului de viata local si a satisface preferintele clientilor, Mega Image a incheiat parteneriate si cu alti producatori locali pentru diferite categorii de produse precum panificatie (Dorbob, Brutaria Madaras, Panificatie Felix), prajituri (Scala, Bunexim), oua (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

In plus, primul magazin Mega Image din Oradea va oferi produse cu specific international, specialitati din diferite colturi ale lumii pentru mai multa inspiratie la cumparaturi.