Selgros Romania gateste pentru eroii care lupta in linia intai cu COVID-19

Selgros Cash&Carry si-a anuntat implicarea in sprijinirea cadrelor medicale si a angajatilor MAI care se afla in prima linie de lupta impotriva SARS-CoV-2.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Marti, 21 Aprilie 2020

In acest sens, retailerul a demarat campania „Din pasiune pentru OAMENI”, actiune ce implica oferirea unui numar de peste 25.000 de portii de mancare calda pe luna catre spitale si institutii MAI din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava si Brasov.

Meniurile zilnice sunt pregatite de bucatarii de la Selgros Bistro si Pauza Mica, doua branduri proprii ale companiei, amplasate in interiorul magazinelor.

Din pasiune pentru OAMENI 2

,,Avem toata aprecierea pentru OAMENII din prima linie, care au un rol crucial in definirea unui viitor mai sigur. Ramanem alaturi de comunitate, cu convingerea ca, in aceasta perioada exceptionala, fiecare efort conteaza si orice gest de solidaritate poate face diferenta’’, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Din pasiune pentru OAMENI 3

In plus, Selgros Cash&Carry Romania s-a alaturat de curand si initiativei civice „Cumparaturi la usa ta”, o actiune care consta in livrarea de pachete cu alimente de stricta necesitate la domiciliul persoanelor in varsta sau cu mobilitate redusa, pentru ca mult mai multi oameni sa poata ramane acasa, in siguranta.