Smithfield Romania a oferit familiilor nevoiase aproximativ 400.000 de mese calde

Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate sociala „Hrana pentru suflete”, voluntarii Smithfield Romania au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiase din judetele Timis si Arad.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 14 Martie 2019

Prin acest program initiat in 2009, Smithfield Romania impreuna cu cele 20 de organizatii neguvernamentale partenere ofera cu titlu gratuit carne si produse din carne Comtim.

„<<Hrana pentru suflete>> este unul dintre programele de suflet ale voluntarilor Smithfield Romania, prin intermediu caruia, compania noastra, alaturi de organizatiile neguvernamentale partenere se implica in sprijinirea persoanelor defavorizate. In cei 10 de ani de cand s-a implementat acest program, au fost oferite peste 397.000 de mese calde celor in situatii vulnerabile, care au avut nevoie de ele. Vrem ca fiecare actiune a voluntarilor Smithfield Romania sa conteze, vrem sa venim in sprijinul comunitatilor in care traim si ne desfasuram activitatea”, a declarat Cristina Bodea, director sustenabilitate Smithfield Romania.

Pana in prezent, printre organizatiile partenere ale acestui program se numara: Asociatia Crestina “Iisus Speranta Romaniei”, Federatia Caritas a Diecezei Timisoara prin centrele: Casa Mama si Copil, Adapostul de Noapte “Parter Jordan” si Adapostul pentru femei “Casa Maria a Apostolilor”, Fundatia “Rudolf Walter”, Asociatia “Mana”, Fundatia “Timisoara’89″, Fundatia “Pentru Voi”, Casa “Deborah”.