TOP 6 CELE MAI IMPORTANTE INFORMATII DIN AGRICULTURA SI INDUSTRIA ALIMENTARA

Cum arata titlurile celor mai interesante stiri din aceasta saptamana, echipa AgroFood a realizat pentru voi un nou „clasament” al celor mai importante informatii din industria alimentara si agricultura.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Vineri, 08 Noiembrie 2019

Adrian Oros este noul ministru al Agriculturii. In cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament din 29 octombrie, Adrian Oros anunta ca prioritatea numarul unu este pregatirea cu celeritate a Programului National Strategic.

 

Producatorul de dulciuri Pan Food investeste 1,5 mil. euro in productie. Producatorul sibian de dulciuri a investit 1,5 milioane de euro in productie si depozitare, lansand totodata un nou brand de napolitane. Investitia a fost sustinuta prin fonduri europene.

 

Caroli Foods Group l-a numit Director de Vanzari si Logistica pe Adrian Vlaicu. Adrian Vlaicu face parte din companie de 10 ani.

 

Unilever SCE preia compania Good People, detinatoare a brandului FruFru. Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Unilever SCE preia compania Good People.

 

Carrefour Romania deschide primul hypermarket din Zalau. Noul hypermrarket Carrefour a fost deschis in centrul comercial Zalau Value Center si pune la dispozitia clientilor o gama diversificata, de peste 40.000 de produse.


Profi inchiriaza 60.000 mp de depozite in parcul Bucharest West al CTP de pe A1. Contractul reprezinta a treia extindere a Profi pe piata logistica in ultimii trei ani si va fi pus incepe in 2020.